Green SteamGreen Steam

Keni ndonjë pyetje? Na thërrisni

+386 (0) 49 880 777

Punojmë nga e Hëna deri të Shtunën

Prej orës 08:00 deri 20:00

Ju duhet ndihmë? Na shkruani

info@gs-ks.com

 

GREEN STEAM

Shërbimet e pastrimit

GreenSteam është kompania e pare në Kosovë me një koncept të ri të pastrimit që është 100 % ekologjike, eficiente dhe zgjidhja me e mirë për te kursyer ujin. Ne jemi të angazhuar për krijimin dhe ruajtjen e shërbimeve ekologjike, të njohur veçanërisht për cilësinë dhe kualitetin e shërbimeve, me një ekip shumë profesional dhe të besueshëm në shërbim të klientëve tanë. Shërbimet tona mund të ofrohen në hapësira të brendshme apo të jashtme pa ndonjë infrastrukture shtesë.

Mbyti bakteriet dhe mikrobet

Me kalimin e kohës, bakteriet dhe virusët bëhen rezistent nga traitimi me produkte kimikale. Kjo mund të ketë pasoja rrezikshme për ambientet ku higjiena është e kërkuar në form apsolute, si në ushqim ashtu edhe në industrin medicionale. Me kalimin e kohës, është e nevojshme të rritet niveli i detergjëntëve dhe desicektuesve për të arritur nivelin e higjienës që kërkohet. Kjo rrit rrezikun e kontaminimit të produkteve ushqimore nga kimikalet. Për më tepër, meqë shumë njerëz janë alergjikë nga dertergjentët, përdorimi i tyre mund të ketë efekte serioze në ambientet hospitalore.
Mikro-organizmat patogjen nuk janë rezistues ndaj pastrimit me goditje të nxehtë të avullit. Hulumtimet kan dëshmuar që trajtimi me paisje të avullit nga GreenSteam eliminon bakteriet 99% nga sipërfaqe të ndryshme. Për dallim nga metodat tjera të pastrimit, avulli ka mundësi të depërtoj në gjitha sipërfaqet. Me pastrimin përmes avullit, patogjenëst nuk mund të krijojn imunitet nga goditjet termale. Mungesa e ujit, pastrimi iI menjëhershëm iI sipërfaqeve dhe zvoglimi iI përdorimit të detërgjentëve janë vetëm disa nga këta factor që ndihmojn mirëmbajtjen e higjienës me kushte optimal.
Pastrimi i dyshekëve me shumicën prej thithseve nuk mund të largoj të gjith alergjenët nga pluhuri, mirëpo vetëm se i hudh ato në air dhe rrit lëvizjet e tyre.
Ekspozimi i mikrobeve të pluhurit ndaj temperaturës është fatal për to. Andaj, pastrimi me avull të tharë është treguar të jetë i mjaftueshëm për të eliminuar të gjithë mikrobet e pluhurit në sipërfaqe nga tekstili.

Inovacion efektiv

Paisjet me avull janë zgjidhja innovative e problemeve. Duke ju falënderuar teknologjisë për dezinfektim me avull, në të cilën Italia është lider botëror, ne ofrojmë pastrimin më efektiv dhe ekologjikë që ekziston në treg.

Kontributi i avullit të tharë

Përdorimi i avullit të tharë zvogëlon dukshëm konsumin e ujit në gjitha aktivitetet e pastrimit qoftë shtëpiake apo industriale. Paisjet e GreenSteam ofrojnë rezultate pastrimi dhe dezinfektimi duke kursyer ujin 100 her me tepër, dhe duke kontribuar dukshëm në ruajtjen e tij.

 
 

PARTNERËT

243x59xlogo_home.png.pagespeed.ic.-dw32aEKbB      logo   logo3_en    logo3_pl

 

Forma e kuotimit

Informohu rreth produkteve dhe shërbimeve të pastrimit që do të përshtaten nevojave tuaja!

Përkrahja Teknike

Stafi GreenSteam në bashkëpunim me kompanitë lider në botë te pastrimit me avull përbëhet prej ekspertëve botërore në gamen e pajisjeve me avull dhe shërbimeve.

Përveç produkteve unike dhe cilësore të cilat do të ndihmojnë biznesin tuaj të rritet, ne ofrojmë tek klientët tanë përkrahje teknike dhe biznesore.

E Hënë -  E Shtunë

Produkte me cilësi më të lartë për pastrim

Shërbime të pastrimit në të gjitha fushat

  • Aksesorë të pastrimit
  • Trajnim për paisje
  • Përkrahje